Meteen naar de inhoud

Over Selwyn Duijvestijn

ceo Selwyn Duijvestijn

CEO DGB Group

Mijn naam is Selwyn Duijvestijn en ik ben de CEO van DGB, een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en exploitatie van carbon en biodiversiteitsprojecten. In deze blog wil ik mijn persoonlijke visie delen over de toekomst van onze planeet en de rol die we als individuen en bedrijven kunnen spelen in het behoud en herstel van onze natuur en biodiversiteit. Vanuit mijn ervaringen bij DGB en mijn reizen naar onze projecten in landen als Uganda, Kenia en Kameroen, zal ik schrijven over actuele onderwerpen en de uitdagingen die we tegenkomen in ons streven naar een duurzame toekomst. Doe mee en laten we samen discussiëren over hoe we de wereld kunnen veranderen voor het beter.

Updates

In deze blog deelt Selwyn Duijvestijn, CEO van DGB, zijn persoonlijke visie op de toekomst van onze planeet en de cruciale rol die zowel individuen als bedrijven spelen in het behoud en herstel van onze natuurlijke wereld en biodiversiteit. Als hoofd van een bedrijf dat zich inzet voor de ontwikkeling en exploitatie van carbon en biodiversiteitsprojecten, put Selwyn uit zijn rijke ervaringen opgedaan bij DGB en tijdens zijn reizen naar projectlocaties in landen zoals Uganda, Kenia en Kameroen. Deze blog belooft inzicht te bieden in actuele onderwerpen en de uitdagingen die op de weg liggen naar een duurzame toekomst. Selwyn moedigt lezers aan om deel te nemen aan de dialoog, met het doel om samen strategieën en ideeën te ontwikkelen die een positieve impact kunnen hebben op onze wereld.

Recente updates

Contact

Voor degenen die geïnspireerd zijn door Selwyn’s visie en meer willen weten of direct in contact willen komen, biedt de blog verschillende manieren om dat te doen. Het benadrukt het belang van open communicatie en samenwerking in de strijd tegen klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit. Lezers worden uitgenodigd om hun gedachten, ideeën en vragen te delen, of het nu gaat om feedback op de blogposts, interesse in de projecten van DGB, of het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden. Het is duidelijk dat Selwyn en zijn team bij DGB geloven in de kracht van gemeenschappelijke inspanningen en staan klaar om met gelijkgestemden in contact te treden om samen te werken aan een groenere en duurzamere toekomst.

Komt in contact

OVER MIJ

Selwyn Duijvestijn

Selwyn Duijvestijn is de CEO van DGB, een onderneming die zich focust op de ontwikkeling en exploitatie van projecten op het gebied van koolstofcompensatie en biodiversiteitsherstel. Met een passie voor het behoud van onze planeet, deelt hij zijn inzichten en ervaringen om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

nl_NL_formalDutch